Διήμερη Εκδρομή του Αγιου Πνεύματος

 

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λιοπράσου διοργανώνει διήμερη εκδρομή στις 22-23 Ιουνίου 2013 στην Πρέβεζα. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Αναχώρηση από το Λιόπρασο το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 7π.μ.. Πρώτη στάση στα Γιάννενα και συνεχίζουμε με προορισμό την Παραμυθιά και καταλήγουμε στη Γλυκή, στις πηγές του Αχέροντα. Άφιξη στην Καστροσυκιά Πρεβέζης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια, το βραδάκι  θα περιηγηθούμε στην πόλη της  Πρέβεζας. Την Κυριακή το πρωί μετά το πρωινό φεύγουμε για την γραφική και παραλιακή Πάργα. Περιήγηση της πόλης και ελεύθερος χρόνος για καφέ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τα περίφημα Σύβοτα, με μια ενδιάμεση στάση στην Πέρδικα. Επιστροφή στο Λιόπρασο αργά το απόγευμα.

Τιμή συμμετοχής 60 ευρώ (Περιλαμβάνεται η διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων  με πρωινό)

Σημείωση : Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λιοπράσου λόγω των εκτάκτων γεγονότων που διαδραματίζονται στην Κωνσταντινούπολη,διακατεχόμενος με αίσθημα ευθύνης προς τους εκδρομείς αποφάσισε την αναβολή της τριήμερης εκδρομής στην Πόλη που είχε προγραμματισθεί για τις 20-23 Ιουνίου 2013.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 4493131       / 693 2130057

 

 

Related Posts